Eξιτήριο για τον Κούβελο και αιχμές για Καπράλο

Θοδωρής Βασίλης
Eξιτήριο για τον Κούβελο και αιχμές για Καπράλο

bet365

Εξιτήριο πήρε το πρωϊ ο Ισίδωρος Κούβελος και κατά την αναχώρηση του από το Ωνάσειο, άφησε αιχμές για την πλευρά Καπράλου και την απόφαση του να κάνει τις εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Εμφανώς καταβεβλημένος και με αναπηρικό καροτσάκι, έφυγε από το Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος, τέσσερις ημέρες μετά την εισαγωγή του με καρδιακά προβλήματα.

Ο κ. Κούβελος λόγω της αδιαθεσίας του δεν μπόρεσε να παραστεί το απόγευμα της Δευτέρας στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρότι ήταν υποψήφιος και μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ και το δημοσιογράφο Νίκο Γκομώλη, άφησε αιχμές για τον Σπύρο Καπράλο που αναδείχθηκε για τρίτη φορά Πρόεδρος της ΕΟΕ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω και να κατανοήσω τη βιασύνη ορισμένων ανθρώπων να καταλάβουν κάποιες καρέκλες. Οι Ολυμπιακές αξίες διδάσκουν το ευ αγωνίζεσθαι και το σεβασμό του αντιπάλου και κάποιοι θα πρέπει να μελετήσουν και να καταλάβουν τις αξίες αυτές...» είπε με νόημα ο Ισίδωρος Κούβελος, υπονοώντας ουσιαστικά τον Σπύρο Καπράλο που δεν δέχθηκε την εισήγηση του Λάμπη Νικολάου, να αναβληθούν οι εκλογές στην ΕΟΕ μέχρι να αναρρώσει ο ίδιος.

 

Τελευταία Νέα