Η απάντηση Σουφλέρη στον Ντανατσίδη

Gazzetta team
Η απάντηση Σουφλέρη στον Ντανατσίδη

bet365

Αμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου της προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία τζούντο Βαγγέλη Σουφλέρη σε όσα του καταλόγισε ο πρωταθλητής Αλέξης Ντανατσίδης.

Ο Ντανατσίδης με ανοιχτή επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη κατηγόρησε τον Βαγγέλη Σουφλέρη.

Αυτός μέσω του gazzetta.gr απάντησε στον Ντανατσίδη τονίζοντας ότι όλα αυτά τα λέει επειδή είναι γαμπρός του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Ηλιάδη.

Και προσθέτει: «Ηρθε στο συμβούλιο για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν πληρώθηκε και εμείς του είπαμε ότι ακόμα δεν μπορεί να γίνει αυτό, καθώς δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί οι υπογραφές μας από τις τράπεζες. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε όχι μόνο τον Ντανατσίδη αλλά κανέναν, μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η γραφειοκρατική διαδικασία.»

Ο Βαγγέλης Σουφλέρης σχετικά με τον τραυματισμό του αθλητή είπε: «Ηρθε στο συμβούλιο και μας είπε ότι είναι τραυματίας και θέλει την ασφάλεια. Του είπαμε να κάνει μαγνητική για να φανερωθεί η ζημιά του, αλλά αυτός δεν το έκανε...»

Κλείνοντας, κατέληξε: «Οτι και να έχει γίνει, καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται αθλητές για άλλες διαφορές. Η νέα διοίκηση θέλει την απόλυτη νομιμότητα. Ολοι αυτοί που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν τους αθλητές για να παίρνουν πριμ, θα αποκαλυφθούν και θα ενημερωθεί ο Υφυπουργός. Επίσης θα δώσουν λόγο και για τους συλλόγους – μαϊμού, αλλά και για όσα θα αναδείξει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών που αρχίζει αύριο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα