ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 10-12

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 10-12

bet365

Μπορεί η Βασιλική Διαμαντοπούλου να σκόραρε δις εις βάρος της αδελφή της Χρυσής, στο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών, ωστόσο νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός 12-10 παίρνοντας προβάδισμα για την γ’ φάση του πρωταθλήματος. Στο ματς δόθηκε ρεσιτάλ κακής διαιτησίας.

Oι πραγματικοί πρωταγωνιστές βεβαίως σε αυτό το ματς, ήταν οι διαιτητές, οι οποίοι φρόντισαν με τις λανθασμένες υποδείξεις τους σε βάρος και των δύο ομάδων να κλέψουν την παράσταση.

Χαρακτηριστική είναι όσα συνέβησαν στο τελευταίο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να έχει 1'' για επίθεση. Ο διαιτητής Δαμιανάκης σφύριξε αλλαγή κατοχής, με την Ελευθερία Πλευρίτου που είχε την μπάλα στα χέρια της να την πετά μέσα στα δίκτυα, γκολ που φυσικά δεν μέτρησε. Η Βουλιαγμένη έφυγε στην επίθεση και κέρδισε αποβολή, με την προπονήτρια του ΝΟΒ, να ζητά και να παίρνει τάιμ άουτ.

Τότε οι διαιτητές, κατόπιν υπόδειξης του παρατηρητή Ηλιάδη, οι διαιτητές σε παγκόσμια πρώτη, αναίρεσαν την αλλαγή κατοχής και το τάιμ άουτ που είχαν δώσει και προσμέτρησαν κανονικά το γκολ της Πλευρίτου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς διεκόπη τρεις φορές λόγω της ανεπάρκειας των διαιτητών.

Το γεγονός προκάλεσε απίστευτο εκνευρισμό στους προπονητές και των δύο ομάδων, με τον Χάρη Παυλίδη μάλιστα, να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς, με το πρώτο οκτάλεπτο να τελειώνει υπέρ της Βουλιαγμένης με 5-4.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στην αρχή της δεύτερης περιόδου και προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου (6-7).

Ο Ολυμπιακός ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ, με την Βουλιαγμένη να ισοφαρίζει με την Τσουκαλά 4 λεπτά πριν το τέλος, όμως με δύο τέρματα της Έμολο και της Ελευθερίας Πλευρίτου, οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Κορυφαία για την Βουλιαγμένη ήταν η Ξενάκη, η οποία σκόραρε τρεις φορές, ενώ για τον Ολυμπιακό από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου και Έμολο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-12

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 1-3, 1-1, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσουκαλά 2, Ο Ντόνελ 1, Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ελ. 2, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Μπιανκόνι 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα