Σταθερά πρώτοι Μάντης - Καγιαλής

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Σταθερά πρώτοι Μάντης - Καγιαλής

bet365

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής παραμένουν στην κορυφή της γενικής κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μαϊάμι, έπειτα από την 4η αγωνιστική ημέρα και μένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο έπειτα από την 5η και 6η ιστιοδρομία τερμάτισαν 5οι και 12οι αντίστοιχα και "πετώντας" την τελευταία κούρσα που είναι η χειρότερή τους εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή με 18 πόντους και να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Πίσω από το ελληνικό σκάφος είναι οι Αμερικάνοι Σ. Μακνέι - Ντ. Χιουζ με 20β. και στην 3η θέση βρίσκονται οι Ιάπωνες Τ. Ισοζάκι - Α. Τακαγιανάσι με 23 βαθμούς. Τρέχουν 26 σκάφη.

Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 11ες με 43 βαθμούς σε σύνολο 13 σκαφών.

Φλερτάρει με το χρυσό η Καραχάλιου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποιεί και η Βασιλεία Καραχάλιου στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ. Μετά και την 6η κούρσα και σε σύνολο 51 σκαφών η Ελληνίδα ιστιοπλόος φιγουράρει στην 1η θέση με 13 βαθμούς και δίνει μάχη για το χρυσό με την Βελγίδα Ε. Β. Άκερ, η οποία την ακολουθεί με 14 βαθμούς. Αρκετά πίσω με 37 βαθμούς έχει μείνει στην 3η θέση η Γαλλίδα Μ. Ντ. Κερανγκά. Η Αθανασία Φακίδη είναι 34η με 139 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα