Ασυγκράτητος ο «Βλαχό»!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ασυγκράτητος ο «Βλαχό»!

bet365

Mε τον Άγγελο Βλαχόπουλο σε ρόλο πρωταγωνιστή η Ποζίλιπο επικράτησε 10-5 της Τεργέστης, με τον Έλληνα διεθνή να πετυχαίνει 4 γκολ! Δύο τέρματα πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας για τη Σαβόνα, η οποία νίκησε 10-8 την Ορτίτζια για την 12η αγωνιστική του Καμπιονάτο.
Ο «Βλαχό» πήρε πάνω του το ματς, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0 (5:50 και 4:20) στην πρώτη περίοδο. Η Τεργέστη ισοφάρισε με τους Μετσαρόμπα και Ρόκι, όμως ο Βλαχόπουλος έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του με 3-2 στο ημίχρονο, για να αυξήσει την διαφορά σε 4-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Η Ποζίλιπο πέτυχε τρία ακόμη γκολ ξεφεύγοντας με 7-2 στο τρίτο οκτάλεπτο, διατηρώντας τη διαφορά των 5 γκολ έως το τέλος.
Σε ότι αφορά στη Σαβόνα του Αλέξανδρου Γούνα κατάφερε να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ορτίτζια (προπονητής της οποίας είναι ο Γιάννης Γιαννουρής).
Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός σκόραρε και σε αυτό το παιχνίδι (δωδέκατο σερί στο πρωτάθλημα), πετυχαίνοντας 2 γκολ (με το δεύτερο έγραψε το τελικό 10-8), αλλά αυτή τη φορά ο προπονητής του Αντζελίνι του είχε δώσει το ρόλο του πλέι μέικερ που έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Η Ποζίλιπο βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, με την Σαβόνα να ακολουθεί μία θέση πιο κάτω με 19 βαθμούς, διεκδικώντας αμφότερες οι ομάδες με αξιώσεις την είσοδο στο φάιναλ-6 και πλέι οφ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας φιγουράρει με 36 βαθμούς η Προ Ρέκο και ακολουθούν BPM PN Sport (28β.), Mπρέσια (28 β.) και Νάπολι (28 β.)

 

Τελευταία Νέα