Ο ...νέος Γιαννιώτης μπροστά στον παλιό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο ...νέος Γιαννιώτης μπροστά στον παλιό!

bet365

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας της ΚΟΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/01) το μεσημέρι και πόζαρε μπροστά από την γιγαντοαφίσα που κοσμεί πλέον τα γραφεία της ΚΟΕ.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης, πιο ήρεμος και έχοντας βάλει μερικά κιλάκια, τα οποία τον κάνουν να δείχνει πιο ξεκούραστος, δεν έκρυψε τη χαρά του για την έκπληξη που τον περίμενε στην ΚΟΕ.

«Ευχάριστη έκπληξη σήμερα στην είσοδο της ομοσπονδίας μου. Πολύ όμορφο και συγκινητικό! #thanks #swimming #Federation», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χθες, ο Γιαννιώτης και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος τιμήθηκαν από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά για την παρουσία τους στο Ρίο, με τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή να παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα