Σε Χουστοπέτσε και Τορούν ο Μπανιώτης

Gazzetta team
Σε Χουστοπέτσε και Τορούν ο Μπανιώτης

bet365

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του ύψους των τελευταίων ετών, Κώστας Μπανιώτης, κόντρα στις αντιξοότητες, συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας κλείσει θέση σε δύο σπουδαία μίτινγκ της Ευρώπης.

Παρά τις καθημερινές δυσκολίες στην προπόνηση ο Κώστας Μπανιώτης δεν το...βάζει κάτω και συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου, θα ξεκινήσει τους αγώνες του στις 4 Φεβρουαρίου στο Χουστοπέτσε, ενώ λίγες ημέρες μετά, θα είναι στο μίτινγκ της IAAF στο Τορούν (10/2).

«Τα καθημερινά προβλήματα είναι πολλά. Λόγω της κακοκαιρίας δεν έχουμε εδώ και πολλές μέρες νερό στους ξενώνες, ενώ στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου δεν υπάρχει θέρμανση. Τις περισσότερες προπονήσεις τις κάνουμε στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, όπου ευτυχώς υπάρχει θέρμανση», είπε ο έμπειρος άλτης του ύψους, που έχει ως στόχο της σεζόν το όριο (2,26 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

«Παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή σεζόν με κορύφωση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα». Ο Μπανιώτης μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετάσχει και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα