Παύση πυρός για την Κορακάκη!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παύση πυρός για την Κορακάκη!

bet365

H Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε τα όπλα! Προσωρινά για να πιάσει τα βιβλία. Η «χρυσή» και «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει πέσει τα μούτρα στο διάβασμα, καθώς έχει εξεταστική, γι αυτό και έχει χαλαρώσει το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ωστόσο, για τις 26-28 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να μετάσχει μαζί με τον Διονύση, σε ένα μίτινγκ στο Μόναχο για αεροβόλα όπλα, όπου μαζί με τον αδελφό της θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας σκοποβολής.

Ο αγώνας θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο επίσης θα μετάσχουν από ελληνικής πλευράς μόνο τα αδέλφια Κορακάκη.


Η Άννα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με την εξεταστική στις αρχές Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα δώσει όλη της την προσοχή στην προπόνηση, αφού στις 6 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο στο Μάριμπορ της Σλοβενίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Μπορεί η Δραμινή πρωταθλήτρια να έχει ξεκαθαρίσει ότι τη φετινή χρονιά θέλει να δώσει βάση στα μαθήματα της, όμως η συνήθεια της να βρίσκεται στο βάθρο των μεγάλων διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια είναι ακατανίκητη...

«Η Άννα θα είναι φορμαρισμένη μετά τον Απρίλιο», δηλώνει και ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο για όσους παρακολουθούν την πορεία της να βάλουν χαμηλά τον πήχη γιατί μας έχει κακομάθει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα