Επέστρεψε δυνατά η Γκούσιν!

Gazzetta team
Επέστρεψε δυνατά η Γκούσιν!

bet365

Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση πραγματοποίησε η Τατιάνα Γκούσιν στον πρώτο της αγώνα έπειτα από 10 μήνες αγωνιστικής απραξίας, λόγω τραυματισμού, ξεπερνώντας τα 1,90μ.

Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε μέρος σε αγώνες στο Πανεπιστήμιο του Κλίσμον στη Νότια Καρολίνα και κατέλαβε την πρώτη θέση με άλμα στο 1,90 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η αθλήτρια, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έδειξε πως έχει αφήσει πίσω της τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που της στέρησαν τη συμμετοχή στους αγώνες του ανοιχτού στίβου.

«Ακόμη είναι νωρίς και κάνω άλματα με μικρότερη φορά. Προπόνηση κάνω περίπου τους τελευταίος δύο μήνες ίσως και λίγο παραπάνω», είπε η Γκούσιν, που κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα και συμπλήρωσε: «Είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρσι και επίσης έχω πολύ όρεξη, γιατί μου έχει μείνει απωθημένο το ότι έχασα τον ανοιχτό στίβο».

Η Γκούσιν νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη το 1,75 μ., 1,80 μ. και 1,85 μέτρα. Στην ίδια διοργάνωση ξεκίνησε τη σεζόν και η Γεωργία Στεφανίδη, που όμως, δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρία άκυρα στα 3,80 μέτρα στο επί κοντώ.

 

Τελευταία Νέα