Τελικός... στην α' φάση!

Gazzetta team
Τελικός... στην α' φάση!

bet365

Ο Πρωταθλητής ΟΦΝ Ιωνίας και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ μετρούν αύριο (Σάββατο 07/01) τις δυνάμεις τους στο ντέρμπι της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινάει φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών. Η κληρωτίδα έφερε αντιπάλους μόλις στην Α΄ φάση τους περσινούς φιναλίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ΟΦΝ Ιωνίας και ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και θα μεταδοθεί σε live streaming από το sportshero.gr

Οι δύο ομάδες έχουν από μία αλλαγή στο ρόστερ τους σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, αφού ο ΠΑΟΚ απέκτησε την Πολωνέζα αριστερόχειρα Καταρζίνα Κολοτζιέσκα στη θέση της Μαυροβούνιας πλέι μέικερ Άνια Μίλασιτς, η οποία συμφώνησε με την Νέα Ιωνία που έλυσε την συνεργασία της με την Μπάρμπαρα Μπράουερ. Οι δύο αθλήτριες θα κάνουν αύριο το ντεμπούτο τους με τις νέες τους ομάδες.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου σχολίασε: «Οι μεγάλες διακοπές δεν κάνουν καλό σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να εξελίσσεται. Ούτως η άλλως υπάρχουν πολλά ματς που δεν είναι ανταγωνιστικά και αυτό δεν βοηθάει μία ομάδα που θέλει να βρει ρυθμό.

Το παιχνίδι αύριο είναι ένας πρόωρος τελικός, ίσως θα έπρεπε για το καλό του θεσμού να γίνει αργότερα, αλλά από την άλλη το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Πάντα στο μυαλό μου έχω το πώς θα παρουσιαστούμε στο ματς και δεν βλέπω την έδρα ως πλεονέκτημα. Αγωνιστικά περιμένω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις καλές άμυνες και ψυχολογικά στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ η διεθνής πίβοτ Έλσα Μάστακα επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλο καλύτερα μπορούσαμε στο διάστημα της διακοπής. Ο αντίπαλος έχει ένα αβαντάζ λόγω έδρας, αλλά όπως έχει αποδειχτεί οι έδρες σπάνε εύκολα.

Είμαστε πλήρεις και θα πάμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η συγκέντρωση και τα λιγότερα λάθη θα παίξουν βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Θέλω με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλο τον αθλητικό κόσμο».

 

Τελευταία Νέα