Τα Gazzetta Αwards της Σοφίας Ασουμανάκη

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Αwards της Σοφίας Ασουμανάκη

bet365

Η Σοφία Ασουμανάκη ψηφίζει τους κορυφαίους του 2016 για τα gazzetta Awards. H Eλληνίδα κωπηλάτις κατέκτησε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς του Ρίο στο διπλό σκιφ με παρτενέρ την Κατερίνα Νικολαΐδου, ενώ νωρίτερα είχαν πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια που στην παρθενική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες φλέρταρε με το βάθρο ψηφίζει για την ανάδειξη των κορυφαίων από την κορυφαία ελληνική αθλητική ιστοσελίδα.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Γιαννιώτης είναι ο κορυφαίος για μένα. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι προέρχομαι από την κολύμβηση, αλλά γιατί είναι αθλητής πρότυπο. Αυτό που πέτυχε και έτσι όπως το πέτυχε τον καθιστά τεράστιο παράδειγμα για όλους μας.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Κορυφαία αθλήτρια είναι η Άννα Κορακάκη, γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολο να κατακτήσεις δύο μετάλλια σε μία Ολυμπιάδα, γι αυτό και μόνο θεωρώ ότι της αξίζει.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μάντης και Καγιαλής είναι σίγουρα η κορυφαία ομάδα, όπως άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Για μένα είναι ο Νίκος Γέμελος, γιατί πρέπει να έχεις πολύ καλή συνεργασία με τον αθλητή σου για να καταφέρει για τόσα χρόνια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να φτάσει στα 36 του να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω τον Μάμαλο, τον γνώρισα έχει μεγάλη ψυχή, είναι πολύ ευαίσθητος και ταυτόχρονα δυνατός!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards