Στο Νο 210 ο Τσιτσιπάς

Gazzetta team
Στο Νο 210 ο Τσιτσιπάς

bet365

Από την 210η θέση της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδίας (ATP), αποχαιρετά το 2016 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 18χρονος πρωταθλητής είχε μία εκπληκτική χρονιά, αφού εξελίχθηκε ραγδαία, «σκαρφάλωσε» κάποια στιγμή ακόμη και στο Νο 200 από το Νο 313 που ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο και από το Νο 683 που ήταν στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Παράλληλα παραμένει ο νεότερος τενίστας στις πρώτες 210 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.


Η χειρότερη χρονιά του Ρότζερ Φέντερερ, από τότε που βρέθηκε στην ελίτ του τένις, επιβεβαιώθηκε και από την παγκόσμια κατάταξη. Ο Ελβετός άσος, ο οποίος για χρόνια αποτελούσε τον πιο πετυχημένο τενίστα όλων των εποχών, έμεινε και πάλι μετά από 14 χρόνια εκτός δεκάδας, καθώς παρέμεινε στο Νο 16 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Άντι Μάρεϊ είναι πάντα ο κορυφαίος, αφήνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο 2 και εκτός κορυφής για πρώτη φορά μετά το 2013 (όταν στο Νο 1 ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ). Στο Νο 13 παρέμεινε ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος και στο Νο 36 ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα