Τα Gazzetta Awards 2016 της Βάσως Μιλλούση

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards 2016 της Βάσως Μιλλούση

bet365

Η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια, Βάσω Μιλλούση δεν έμελλε να δει στο Ρίο το όνειρο κατάκτησης ενός μεταλλίου να γίνεται πραγματικότητα, είδε όμως τον αγαπημένο και συναθλητή της Λευτέρη Πετρούνια να πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο και φυσικά του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης!

Η πτώση που είχε η 32χρονη πρωταθλήτρια στα προκριματικά της δοκού ισορροπίας της στοίχισε την είσοδο της στον τελικό του οργάνου. Μπορεί να μην τα κατάφερε αυτή τη φορά η ίδια είδε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και σίγουρα αυτό μαλάκωσε την λύπη της.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Για αθλητή δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κανέναν άλλον εκτός από τον Λευτέρη και ο λόγος φυσικά είναι ότι έχει κατακτήσει όλα τα χρυσά φέτος. Τον θεωρώ κορυφαίο αθλητή της χρονιάς και το αξίζει!

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι για μένα η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς. Δεν πήγε στο Ρίο ως το απόλυτο φαβορί, αλλά με τσαμπουκά κατάφερε να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Κορυφαία ομάδα είναι οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Αυτό το μετάλλιο άργησε να έρθει γι αυτήν την ομάδα, ενώ το δικαιούνταν. Πέρα δε, από εξαιρετικοί αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Για μένα είναι ο Δημήτρης Ράφτης είναι ο καλύτερο προπονητής. Γιατί; Όχι μόνο βγάζει καλούς αθλητές, αλλά και καλούς ανθρώπους. Εκτός από το να κερδίζουν τους μαθαίνει να είναι σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία, δίνοντας εξίσου βάρος!

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Καλύτερος παραολυμπιονίκης είναι ο Παύλος Μάμαλος, φοβερός αθλητής και καλό παιδί!

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards