Ο «μύθος» Σπύρος Γιαννιώτης ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο «μύθος» Σπύρος Γιαννιώτης ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Τον περασμένο Αύγουστο στη θάλασσα του Ρίο όλη η Ελλάδα έκλαψε μαζί του! Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο «αντίο» του! Ο τεράστιος Σπύρος Γιαννιώτης ασκεί... το εκλογικό του δικαίωμα στην κάλπη των Gazzetta Awards 2016!

Μια μυθική κούρσα, ένα επικό φινάλε καριέρας! Aνατριχίλα. Τι κι αν έχασε το χρυσό στο... εκατοστό του χεριού; Τα συναισθήματα που προκάλεσε στα εκατομμύρια των Ελλήνων που παρακολούθησαν την προσπάθεια του ισοδυναμούσαν με 100 χρυσά! Και μετα... κλάμα. Ξέσπασμα. Ανακούφιση.

Αν κάποιος αθλητής κάνει όνειρα για το φινάλε της καριέρας του είναι ακριβώς αυτό που έζησε στις «θάλασσες της Βραζιλίας» ο τεράστιος Σπύρος Γιαννιώτης. Ως... καλός πολίτης πλέον αφού εγκατέλειψε (από την σκοπιά του αθλητή τουλάχιστον...) την πισίνα, δέχτηκε πρόθυμα να βρεθεί στην κάλπη των Gazzetta Awards 2016 και να κάνει τις δικές του επιλογές.

Κι όπως κάθε... ψηφοφόρος που σέβεται τον εαυτό του, υπάρχει στο παιχνίδι και το... αναποφάσιστος. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ψήφισε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο, που είναι παράλληλα και υποψήφιος για αθλητής της χρονιάς!

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Λευτέρη (σ.σ Πετρούνια) ψήφισα γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω τον εαυτό μου... Αυτονόητο είναι, αλλά και γιατί νομίζω πως με το ευρωπαϊκό και το χρυσό στους Ολυμπιακούς τα έκανε όλα άψογα και είναι ο καλύτερος.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Είμαι μεταξύ Κορακάκη και Στεφανίδου. Θα ψήφιζα και τις δύο. Τις θεωρώ ισάξιες. Δεν έχω ψηφίσει και το σκέφτομαι...

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η προτίμησή μου εδώ είναι η ομάδα της ιστιοπλοϊας που πήρε το χάλκινο. Τα παιδιά, ο Μάντης και ο Καγιαλής. Έκαναν το καλύτερο δυνατό.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Νίκος Γέμελος χωρίς δεύτερη συζήτηση. Γιατί δεν είμαι αντικειμενικός. Αυτός είναι ο προπονητής ο καλύτερος του κόσμου.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, γιατί είναι από το σπορ μου και είναι ένας καλός και φιλόδοξος αθλητής. Ο Μάμαλος είναι τοπ, αλλά εδώ με επηρεάζει η προσωπική σχέση!

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards