Παλαιό Φάληρο - ΑΝΟ Γλυφάδας 6-6

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - ΑΝΟ Γλυφάδας 6-6

bet365

Παλαιό Φάληρο και Γλυφάδα πάλεψαν εξίσου για τη νίκη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας (6-6) στο Ρέστειο κολυμβητήριο, για την 7η αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Με τις δύο ομάδες να παίζουν υποδειγματικές άμυνες ο δείκτης του σκορ κρατήθηκε χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Μάζη να προηγείται 0-1 και τους οικοδεσπότες να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Με τη λήξη της τρίτης περιόδου η Γλυφάδα πήρε προβάδισμα 3-4, με τη μάχη να κορυφώνεται στην τελευταία περίοδο.

Στα 43 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, ο φιλοξενούμενος ΑΝΟΓ μπήκε μπροστά στο σκορ με 5-6 με γκολ του Παπασηφάκη, όμως οι Φαληριώτες, ισοφάρισαν στο τελικό 6-6 σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του αγώνα με γκολ του Μαρινάγη.

Σε εκείνη τη φάση, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 0.01 πριν τη λήξη της δ’ περιόδου, αποβλήθηκε ο Φωτόπουλος του ΑΝΟΓ διότι πέταξε το σκουφάκι του κάτω και έριξε γροθιά στον πάγκο της ομάδας του.

Επίσης, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, λίγο νωρίτερα, στο 6.30 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γιάννης Κόχειλας, που είχε δηλωθεί ως έφορος του ΑΝΟ Γλυφάδας, λόγω έντονης διαμαρτυρίας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-6

Οκτάλεπτα: 0-1, 1-0, 2-3, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Μαρινάγης 1, Τρούλος 1, Κάκαρης 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Φωτόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1, Παπασηφάκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα