Κορυφαίες Λούρη και Φράγκου

Gazzetta team
Κορυφαίες Λούρη και Φράγκου

bet365

Κορυφαίες για την 6η και 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών αναδείχθηκαν οι Ρέα Λούρη και Δέσποινα Φράγκου, αντίστοιχα.

Οι προπονητές και προπονήτριες της Α1 Γυναικών ψήφισαν για τις κορυφαίες αθλήτριες την 6η και 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την 6η αγωνιστική κορυφαία αναδείχθηκε η 18χρονη περιφερειακή Ρέα Λούρη του HONDA Πανόραμα, η οποία σημείωσε 8 γκολ στην ισόπαλη (23-23) αναμέτρηση κόντρα στον Αμύντα Αμυνταίου.

Για την 7η αγωνιστική καλύτερη παίκτρια ψηφίστηκε η 17χρονη δεξιά ίντερ, Δέσποινα Φράγκου, η οποία πέτυχε 10 γκολ στο νικηφόρο (28-27) παιχνίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κόντρα στον Αμύντα Αμυνταίου.

Η Ρέα Λούρη σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους προπονητές μου και την ομάδα μου. Το παιχνίδι το θέλαμε πολύ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Συνεχίζουμε όμως και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα».

Η Δέσποινα Φράγκου επεσήμανε: «Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και προσπάθειας γιατί όλες παλεύουμε για το καλύτερο!»

Οι ψηφοφορίες

6η αγωνιστική
Λούρη (HONDA Πανόραμα) 6
Χατζηπαρασίδου (Παναιτωλικός) 2
Γιώβη (Αρίων) 1
*Η Γρηγορία Γκόλια και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ ψήφισε την Σιμόνα Γκροζντάνοφσκα, η οποία απουσίαζε από την αναμέτρηση του Φιλώτα Φλώρινας κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας λόγω του θανάτου της μητέρας της.

7η αγωνιστική
Φράγκου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών) 4
Κωστοπούλου (HONDA Πανόραμα) 3
Σκάρα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 2
Μάστακα (ΠΑΟΚ) 1

 

Τελευταία Νέα