Το μεγαλύτερο Santa Run στην Ελλάδα, σας περιμένει στα Χανιά!

Gazzetta team
Το μεγαλύτερο Santa Run στην Ελλάδα, σας περιμένει στα Χανιά!

bet365

Tο Santa Run Χανιά είναι και φέτος εδώ, γιατί σε αυτήν την πόλη, αυτοί οι άνθρωποι διαλέγουν ακόμα μια φορά αγάπη και αλληλεγγύη.

Το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το Santa Run Χανιά για έκτη χρονιά, για την ενίσχυση των σωματείων: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο Santa Run που έγινε στην Ελλάδα, το 2011.

Αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη. Από τις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις έχουν δοθεί πάνω από 240.000€ από το σωματείο του Santa Run. Φέτος ελπίζουμε να αυξήσουμε σημαντικά αυτό το ποσό με στόχο να συγκεντρώσουμε 100.000€.

Ήδη, οι μέρες μετρούν αντίστροφα πια για τα Χριστούγεννα και τη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης που για 6η χρονιά θα διεξαχθεί στα Χανιά, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η συμμετοχή μπορεί να είναι χαρά και η προσφορά να είναι ανταπόδοση.

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στα Χανιά την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στη 1μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων!

Το Σπίτι του Santa Run έχει ήδη ανοίξει και σας περιμένει πιο όμορφο από ποτέ, γεμάτο δωράκια και ενθύμια για εσάς και για τους φίλους σας, στην πλατεία Χορτατσών 9, στο πλάι της Αγοράς.
Φέτος εκτός από τη συμμετοχή σας, με δωρεά ανά συμμετοχή από 15 ευρώ (μετά τις 19 Δεκεμβρίου, 20 ευρώ), διατίθενται και παιδικές συμμετοχές, για παιδιά από 4 χρόνων (δωρεά ανά συμμετοχή 10 ευρώ) για τους μικρούς φίλους του Santa Run.

Ίσως, όμως η πιο μεγάλη έκπληξη για τους φετινούς Santa runners να είναι το μεγάλο πάρτι αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο 6ο Santa run Χανιά, το οποίο θα ακολουθήσει στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων. Οι Onirama θα έρθουν στα Χανιά μόνο για εμάς και σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ και το Δήμο Χανίων θα δώσουν μια σούπερ συναυλία!

* Μην ξεχνάτε και τη σημαντική χορηγία των Υπεραστικών ΚΤΕΛ: Για τους συμμετέχοντες που έρχονται στο Santa Run Χανιά εκτός Χανίων, από περιοχές της Κρήτης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ προσφέρει έκπτωση 50% με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής για τη συμμετοχή σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας.


Kαθώς επίσης και τη χορηγία των ΑΝΕΚ - Bluestar Ferries, που παρέχει στους 60 πρώτους συμμετέχοντες που θα ταξιδέψουν με τα καράβια της για το χρονικό διάστημα 20 με 28 Δεκεμβρίου, έκπτωση 40% στους ναύλους, μέσω της χρήσης ειδικού κωδικού που δίδεται από τη διοργάνωση στους συμμετέχοντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα