Στο ραντεβού των εκλεκτών ο Σιμιτσής

Gazzetta team
Στο ραντεβού των εκλεκτών ο Σιμιτσής

bet365

Στο κορυφαίο τουρνουά αγωνιστικού ταεκβοντό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, 9-10 Δεκεμβρίου κλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WTF TKD, να συμμετάσχει ο Σιμιτσής Γεώργιος.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το τουρνουά είναι αυστηρά οι Βαθμολογικά 16 κορυφαίοι αθλητές του κόσμου σε κάθε Ολυμπιακή κατηγορία, μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Έλληνας πρωταθλητής.

Το Final Grand Prix είναι ίσως μετά την Ολυμπιάδα ο πιο σημαντικός και δύσκολος ταυτόχρονα θεσμός με τεράστια προβολή για τους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτό και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.

Ο Γιώργος Σιμιτσής είναι ο Νο 1 βαθμολογικά Έλληνας αθλητής TKD στην παγκόσμια ολυμπιακή κατάταξη με μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με συμμετοχή στο προολυμπιακό Τουρνουά της Κωνσταντινούπολης όπου διεκδίκησε χωρίς επιτυχία την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μαζί με το δάσκαλό μου να φτάσουμε και να κρατήσουμε τόσο υψηλό επίπεδο. Θα παλέψω για τη διάκριση και ευελπιστώ για το καλύτερο . Αντικειμενικά θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι αγώνες αφού έχεις να κάνεις με την ελίτ των αθλητών της κατηγορίας», δήλωσε ο Σιμιτσής.

 

Τελευταία Νέα