Aυλαία στα 24α «Αλεξάνδρεια»

Gazzetta team
Aυλαία στα 24α «Αλεξάνδρεια»

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σοφιανίδη, ο οποίος με το 55.72 στα 100μ. ύπτιο αναδείχθηκε καλύτερος κολυμβητής των αγώνων, έπεσε η αυλαία του 24ου μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Καβάλας με διοργανωτή τον ΠΑΟΚ και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στην τελευταία ημέρα των αγώνων, εκτός της πολύ καλής επίδοσης του Νίκου Σοφιανίδη, ξεχώρισαν και οι επιδόσεις στα 100μ. ελεύθερο ανδρών και γυναικών του Χρήστου Παπαδόπουλου (52.48) και της Σοφίας Κλικοπούλου (58.64), ενώ το επίπεδο συναγωνισμού στους τελικούς ήταν υψηλό, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια πολύ υψηλού επιπέδου επίδοση.

Καλύτερη κολυμβήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Κρίστελ Βουρνά με το 1:01.14 που έκανε χθες (03/12) στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας, κ. Βαγγέλης Βούλτσος δήλωσε: «Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα πετυχημένοι. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος μεταξύ των αθλητών. Μπορεί να μην είχαμε κάποια πολύ μεγάλη επίδοση, όμως οι αθλητές έδειξαν ότι η γενιά κολυμβητών που έρχεται είναι αξιόλογη και μπορεί να φτάσει σε πολύ καλούς χρόνους. Ας μην ξεχνάμε πως οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα