Εκτός τελικού ο Μόλβαλης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εκτός τελικού ο Μόλβαλης

bet365

Ο Νίκος Μόλβαλης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό των καταδύσεων στο αγώνισμα των καταδύσεων από πλατφόρμα 10μ. της κατηγορίας Α' (16-18 ετών) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που διεξάγεται στο Καζάν.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 13η θέση μεταξύ 26 αθλητών στον προκριματικό και για μόλις 3.2 βαθμούς έμεινε εκτός τελικού.

Ο 16χρονος καταδύτης του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 457.30 βαθμούς, ενώ την 12η προνομιούχο θέση κατέλαβε ο Τζον Άντριου από τις ΗΠΑ με 460.50. Ο Νίκος Μόλβαλης άφησε πίσω του αθλητές από χώρες με παράδοση στο άθλημα των καταδύσεων. Η εμφάνιση τού χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα θετική, όπως άλλωστε και συνολικά της ελληνικής αποστολής σε αυτούς τους αγώνες.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος μίλησε για την συμμετοχή των Νίκου Μόλβαλη και Θάνου Τσιρίκου στους αγώνες, ενώ έκανε έκκληση για συμπαράσταση από την πολιτεία: «Ολοκληρώθηκε και αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με τους δύο υπέροχους αθλητές μας να αποκομίζουν σπουδαίες εμπειρίες και πάρα πολύ καλά σχόλια ξανά από τις ξένες αποστολές.

Σε δύο αγωνίσματα φτάσαμε πάρα πολύ κοντά σε συμμετοχές στους τελικούς, όμως για ελάχιστους βαθμούς, μείναμε εκτός σε αυτό το τόσο λεπτομερές και θεαματικό άθλημα. Φεύγουμε από το Καζάν με πολύ μεγάλη αισιοδοξία, αλλά και ταπεινότητα.

Προχωράμε με στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2017, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, ελπίζοντας εκεί να φτάσουμε σε κάποια μετάλλια. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά για αυτά τα παιδια.

Αρκεί βέβαια να έχουμε συμπαράσταση από την πολιτεία μας, ανοίγοντας ξανά το σπίτι των καταδύσεων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και αγοράζοντας 8 σανίδες τραμπολίνου για τα καταδυτήρια του Αγίου Κοσμά και του Βόλου, των δύο μοναδικών καταδυτηρίων που έχουν απομείνει. Ακόμα παλεύουμε στην κυριολεξία με πολύ μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας και σανίδες τραμπολίνου 13 ετών»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα