Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-17

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-17

bet365

Με τον Χρβόγκε Κόλιανιν να αντικαθιστά τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός πήρε άνετα τη νίκη με 17-3 κόντρα στον Πανιώνιο στο ματς της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται ήδη από το πρώτο ημίχρονο με 8-1 και τον Γιάννη Φουντούλη, να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Πλέον η προσοχή των του Ολυμπιακού τρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο την Ζόλνοκ, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (20:00).

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με το Πανιώνιο, Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Ήταν εύκολη η νίκη μας σήμερα. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ζόλνοκ έχουμε και την Εθνική που μεσολαβεί και θα προσπαθήσουμε σαν ομάδα να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στη χρονιά αλλά το παιχνίδι με τη Ζόλνοκ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-17

Οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 0-4, 2-5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κουτσιαλής 2, Κουλιεράκης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Δελακάς 2, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Ποντικέας, Πρέκας 2, Κολόμβος 1, Εσπανιόλ 2.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα