Oλυμπιακός - Γλυφάδα 17-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Oλυμπιακός - Γλυφάδα 17-7

bet365

Μόλις δύο οκτάλεπτα χρειάστηκε να ανεβάσει ρυθμό ο Ολυμπιακός για να νικήσει με 17-7 τη Γλυφάδα στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας προηγήθηκε με 2-0, με ο Ολυμπιακός να απαντά προηγούμενος στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3.

Στη δεύτερη περίοδο με ένα σερί 5 τερμάτων, τα οποία δεν βρήκαν απάντηση από την ομάδα του Δημήτρη Μάζη, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 9-3 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός κατέβασε τους τόνους επιθετικά, για να σολάρει στο τελευταίο οκτάλεπτο με το επιμέρους 7-2.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το "5 στα 5" και ξαναβρέθηκαν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας (με 15 β.), εκεί απ' όπου είχαν πέσει μόνο για λίγες ώρες που διήρκεσε η αναβολή του αγώνα, λόγω έργων σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Φουντούλης και Μουρίκης (από 4 γκολ).

Στο 0.55 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος για έντονη διαμαρτυρία και αφού είχε δεχτεί προηγουμένως την κίτρινη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΓ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-7

Οκτάλεπτα: 4-3, 5-0, 1-2, 7-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Αργυρόπουλος - Κανάκης 1, Φουντούλης Ι. 4, Πρέκας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Εσπανιόλ 2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Φωτόπουλος 2, Παπαναστασίου 2, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα