Στα κορυφαία μίτινγκ ο Φιλιππίδης!

Gazzetta team
Στα κορυφαία μίτινγκ ο Φιλιππίδης!

bet365

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες υψηλές φιλοδοξίες. Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκίνησε από καιρό την προετοιμασία του για το 2017 και ήδη έχει κάνει τον προγραμματισμό του με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στρέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2017.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, θα φτάσει στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί σε σπουδαία μίτινγκ. Η αρχή για τον Ελληνα πρωταθλητή θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου στην Ορλεάνη, σε ένα από τα γνωστά γαλλικά μίτινγκ. Ο έμπειρος αθλητής θα συνεχίσει σε Κότμπους (25/1), Ρουέν (28/1), ενώ ο πρώτος του αγώνα στον Φεβρουάριο θα γίνει στο Κλερμόντ Φεράν (5/2), το μίτινγκ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί.

Ο 30χρονος βρίσκεται ψηλά στην λίστα των καλύτερων μίτινγκ του κόσμου κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το ISTAF του Βερολίνου (10/2), αλλά και το Street Event του Ρίο (12/2), ενώ έχει αποδεχθεί την πρόκληση και από το μίτινγκ του Λοτζ (16/2). Πρόθεση του Ελληνα πρωταθλητή, είναι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να συμμετάσχει στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η ημερομηνία του οποίου ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ενώ στο πρόγραμμα του είναι και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (25/2).

Η σεζόν για τον αθλητή, θα κορυφωθεί στο Βελιγράδι εκεί όπου θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (3-5/3/).

 

Τελευταία Νέα