Πρόβα προκριματικών για την εθνική

Gazzetta team
Πρόβα προκριματικών για την εθνική

bet365

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (01/11) το Ισραήλ στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2020.

Αντίπαλοι της εθνικής είναι τα Νησιά Φερόε και η Κύπρος (13-15/1/2017), με την Εθνική να δίνει δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Εθνική Ισραήλ αύριο στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Κιλκίς με κοινή ώρα έναρξης 19:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και τα δύο φιλικά παιχνίδια με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κιλκίς και του ΓΑΣ Κιλκίς.

Ο πίβοτ της Εθνικής μας ομάδας Τάσος Παπαδιονυσίου είπε: «Συγκεντρωθήκαμε για αυτά τα δύο φιλικά με το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το EURO 2020. Είμαστε μία νεοσύστατη ομάδα και κάνουμε μία καινούρια αρχή. Θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από τον προπονητή μας. Θα είναι σημαντικό για την ομοιογένεια της ομάδας να δουλέψουμε καλά αυτά τα νέα συστήματα σε επίθεση και άμυνα».

Ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Τάσος Τσακνής επεσήμανε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Από αυτά τα δύο φιλικά και φυσικά τις προπονήσεις που θα κάνουμε έως το Σάββατο περιμένουμε να χτίσουμε την χημεία μας, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων που είναι τον Ιανουάριο».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός έχει στην διάθεσή του, τους παρακάτω αθλητές: Τσακνής, Παπαδιονυσίου, Κεδέρης, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Ζαμπούνης (ΑΣΕ Δούκα), Παλάσκας, Λοίζος, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Πασσιάς, Μισαηλίδης (Διομήδης Άργους), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Τζούφρας (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα