To μήνυμα του Τζόκοβιτς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
To μήνυμα του Τζόκοβιτς!

bet365

To ενδεχόμενο απώλειας του Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, φαίνεται να αφύπνισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βλέποντας τον Μάρεϊ να τον απειλεί πλέον, έσπευσε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα.

Με την κατάκτηση του τίτλου στην Βιέννη ο Άντι Μάρεϊ βρίσκεται πλέον σε απόσταση «βολής» από το Νο 1 και είναι σε θέση να εκτοπίσει τον Σέρβο αν κατακτήσει το Masters του Παρισιού και το ATP World Tour Finals.

Ο Νόλε πάλι έχει μία διαφορετική ανάγνωση, επισημαίνοντας ότι το Νο 1 είναι δική του υπόθεση: «Νιώθω καλά τώρα. Τους τελευταίους μήνες ήταν δύσκολα. Έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου και να βεβαιωθώ πως θα είμαι σε καλή θέση. Τα πάντα είναι σαφέστερα τώρα και πηγαίνω προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος τώρα στο Παρίσι», είπε και πρόσθεσε ιπποτικά,

«Ο Andy σίγουρα αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση και να τερματίσει και τη χρονιά στο Νο. 1. Είτε τα καταφέρει, είτε όχι, δε θα είναι κάτι που θα εξαρτηθεί μόνο από εκείνον όμως. Θα εξαρτηθεί και από εμένα.»

Τέλος, αναφορικά με το τουρνουά στο Παρίσι είπε: «Γεννιούνται συναισθήματα και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου όταν σκέφτομαι την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Ελπίζω πως θα μπορέσω να τελειώσω τη σεζόν δυναμικά, όπως είχα κάνει τα τελευταία χρόνια. Τα πήγαινα πάντα πολύ καλά στα indoor τουρνουά και απολάμβανα να αγωνίζομαι στο Παρίσι».

»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα