ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 12-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 12-10

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη εκτός έδρας στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος Α1 γυναικών.

Σε ένα αμφίρροπο και θεαματικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει στις λεπτομέρειες με 12-10 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι ερυθρόλευκες πήραν προβάδισμα τριών γκολ με 8-5 και 9-6 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έδειξε άψογα αντανακλαστικά καταφέροντας να ισοφαρίσουν σε 9-9 με τη Χυδηριώτη.

Ο Ολυμπιακός, απάντησε άμεσα και ανέκτησε τη διαφορά των τρία γκολ, 12-9 (με τις Αβραμίδου, Διαμαντοπούλου, Ασημάκη) εξασφαλίζοντας τη νίκη, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει σε 12-10.

Κορυφαίες σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού ήταν η Μαργαρίτα Πλευρίτου (3 γκολ) και από πλευράς ΝΟ Βουλιαγμένης η Κούλχαας (επίσης 3 γκολ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, ανεξαρτήτως παικτριών, πάντα θα είναι ντέρμπι, είναι η ψυχολογία τέτοια. Η Βουλιαγμένη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω οτι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη, αποκλείεται να συμβεί ότι και πέρσι, που κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια αλλά και στα πλει οφ.

Είναι προς όφελος της εθνικής ομάδας, αλλά και των δυο ομάδων γιατί έτσι είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και αυτό θα μας κάνει καλό για τους αγώνες μας στην Ευρώπη. Θεωρώ οτι ο ΝΟΒ σε κάθε αγώνα θα είναι καλύτερος, το ίδιο και εμείς, αφού ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη για το παιχνίδι που έκανε και φυσικά στις παίκτριες μου, που ακόμα και οι μικρές φέτος έχουν ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα και ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.»

Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε από την πλευρά της: «Σήμερα παίξαμε το πρώτο μας δύσκολο παιχνίδι για την σεζόν, σίγουρα ήταν ένας στόχος να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί ακόμα βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και δε είμαστε έτοιμες 100% για τέτοιου είδους παιχνίδια. Βρήκαμε ρυθμό και σε αυτό μας βοήθησαν τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας με την UVSE. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την απόδοση μας, θα δούμε τα λάθη που έχουμε κάνει στο βίντεο και θα δουλέψουμε ανάλογα για τα επόμενα παιχνίδια.»

Τέλος, η Χρυσή Διαμαντοπούλου τόνισε: «Αυτό ήταν το πρώτο δυνατό παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο όμως ουσιαστικά ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην συνέχεια μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, ας μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, θα παίξουμε αρκετές φορές με την Βουλιαγμένη και νομίζω οτι το επίπεδο φέτος θα είναι αρκετά υψηλό, κάτι που θα κάνει καλό στην ομάδα μας εν όψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.»

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 3-2, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Χυδηριώτη 2, Πρωτόπαπα 2, Ξενάκη 1,Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου Β. 2,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ελ. 2, Ελευθεριάδου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ.3, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Μπιανκόνι 1.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα