Oλοκληρώθηκε το 7o Catamarans Cup

Gazzetta team
Oλοκληρώθηκε το 7o Catamarans Cup

bet365

Τo ταξίδι του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου έπεσε η αυλαία του Catamarans Cup. Μία από τις πλέον δημοφιλείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις στη Μεσόγειο, που διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία της Istion Yachting, με πληθώρα συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Μετά από 120 ναυτικά μίλια ταξίδι στο Αιγαίο και τις επισκέψεις σε Κέα, Πόρο και Επίδαυρο, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σε ενδιάμεσους σταθμούς της επιλογής τους επιστρέφοντας στον Άλιμο. Στόχος της Istion Yachting, δεν είναι μόνο η διαφήμιση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας σε όλο τον κόσμο, αλλά και η προώθηση της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό. Μέσα λοιπόν από αυτή τη διοργάνωση, δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να γνωρίσουν τις ομορφιές του Αιγαίου και να ζήσουν μοναδικές αθλητικές εμπειρίες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τέσσερα σκέλη του αγώνα: Άλιμος-Κέα με μέτριας έντασης ανέμους, Κέα - Πόρος με δυνατούς ανέμους, ο περίπλους του Πόρου με αυξομειούμενους ανέμους και Πόρος - Επίδαυρος με χαμηλής έντασης ανέμους.

Οι νικητές του αγώνα θα βραβευτούν κατά το αποχαιρετιστήριο δείπνο το οποίο παρατίθεται σήμερα προς τιμή των συμμετεχόντων στον Άλιμο.

 

Τελευταία Νέα