Ντουράντ: «Θεραπεία για μένα μετά την αλλαγή στη ζωή μου»

Ντουράντ: «Θεραπεία για μένα μετά την αλλαγή στη ζωή μου»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για τον τρόπο που λειτούργησε στον ψυχισμό του η παρουσία τους στο Ρίο.

Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χαμογελαστός και με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος μίλησε για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Κέβιν Ντουράντ μιλώντας στο «yahoo» ανέφερε αρχικά, «Ήταν μια θεραπεία για μένα μετά την μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου αυτό το τουρνουά. Έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Ήξερα ότι ερχόταν η αντίδραση. Ήταν σίγουρα διαφορετικά για μένα, όμως το να έρθω εδώ, σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι με αποδέχονται και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο από το να είναι φίλοι μου, αυτό χρειαζόμουν».

Ο Ντουράντ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη παρουσία στο Τόκιο το 2020... «Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Θα είμαι 31 στα 32...», είπε και ο Καρμέλο που τον άκουσε παραδίπλα, διέκοψε τη συζήτηση για να πει μετά βεβαιότητας «θα παίξει και το 2020 και το 2024! Είμαι σίγουρος».

Για το κίνητρο να περάσει τον Καρμέλο Άντονι... «Θέλω σίγουρα να τον περάσω. Μόνο και μόνο επειδή είναι ο... Μέλο θα ήθελα να τον περάσω. όμως τώρα δεν ξέρω αν θα παίξω. Ποιος ξέρει; Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί σε τέσσερα χρόνια. Απλώς θα διασκεδάσω αυτό το μετάλλιο τώρα».

Ολοκληρώνοντας εκμυστηρεύτηκε τα λόγια του Μάικ Σιζέφσκι που του άλλαξαν την ψυχολογία.... «Μου είπε.... θέλω να δω αυτόν τον τύπο ξανά. Έτσι ξύπνησα, πιστεύω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα