Λόχτι: «Μας σημάδευαν με όπλο» (vids)

Λόχτι: «Μας σημάδευαν με όπλο» (vids)

Ο Ράιν Λόχτι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε στο Ρίο με τον ίδιο να επιμένει ότι τον σημάδεψαν με όπλο στο βενζινάδικο στο Ρίο.

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά το επεισόδιο στο οποίο έλαβε μέρος στην Βραζιλία μαζί με άλλους κολυμβητές των ΗΠΑ με τον ίδιο να αναφέρει ότι έπεσε θύμα ληστείας κάτι που στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως ήταν ψέμα.

Παρόλα αυτά ο Λόχτι μιλώντας στο NBC επέμενε πως βρέθηκε υπό την απειλή όπλου σε ένα βενζινάδικο στο Ρίο. «Είναι πως το κάνεις εσύ να φανεί. Είτε το αποκαλείς ληστεία, είτε επίθεση, πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Εμείς βρεθήκαμε με ένα όπλο να μας σημαδεύει και κάποιους να απαιτούν από εμάς χρήματα. Απλά θέλαμε να φύγουμε από εκεί. Μας σημάδευε όπλο, ήμαστε φοβισμένοι, και προσπαθούσαμε να το σκάσουμε. Ήμουν μεθυσμένος και υπερβολικός σε όσα είπα μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια ο 32χρονος τόνισε ότι η δικιά του συμπεριφορά όπως και των άλλων τριών αθλητών δεν ήταν σωστή, ενώ με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως απογοήτευσε την ομάδα. 

Ryan Lochte Calls His Behavior in Rio 'Immature' in NBC News Exclusive

Emotional Ryan Lochte to Matt Lauer: 'I Let My Team Down' | NBC News