Ραντεβού στο Τόκυο! (pics)

Βασίλης Τσίγκας
Ραντεβού στο Τόκυο! (pics)

bet365

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν στο Μαρακανά με την τελετή λήξης και το gazzetta.gr σας τη μετάφερε κι αυτή live, όπως όλα όσα έγιναν αυτές τις 16 ημέρες στο Ρίο!

Ένα ατελείωτο... καρναβάλι! Με την καλή έννοια! Οι Βραζιλιάνοι ολοκλήρωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με ένα φαντασμαγορικό πάρτι σάμπα, όπως ακριβώς δηλαδή περίμεναν όλοι!

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες, λοιπόν, αποτελούν παρελθόν, όπως το ανακοίνωσε και ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, κατά τη διάρκεια της τελετής. Η Φλόγα έσβησε με βροχή, τεχνητή αυτή τη φορά και όχι την... κανονική που έπεφτε για τις πρώτες δύο ώρες της τελετής!

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ωρών, στο Μαρακανά μπήκαν οι αθλητές και οι σημαιοφόροι όλων των χωρών που συμμετείχαν στους Αγώνες, με την Κατερίνα Στεφανίδη να κρατάει την ελληνική σημαία!

Το πιο φαντασμαγορικό κομμάτι της τελετής, πάντως, ήταν όταν... ανέλαβαν οι Ιάπωνες, οι οποίοι έδειξαν από τώρα τι θα δούμε σε τέσσερα χρόνια στο Τόκυο! Ακόμα και τον πρωθυπουργό τους παρουσίασαν μέσα στο Μαρακανά ως... Σούπερ Μάριο, που βγήκε μέσα από έναν σωλήνα! Τρομερά πράγματα...

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε και η απονομή στους νικητές του μαραθωνίου ανδρών, προτού ο Δήμαρχος του Ρίο παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία στην Περιφερειάρχη του Τόκυο!

Έξι μετάλλια: τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα ήταν ο απολογισμός της Ελλάδας στο Ρίο! Επόμενος σταθμός: Τόκυο!

 

Τελευταία Νέα