Νεϊμάρ: «Ας το βουλώσουν τώρα...»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Ας το βουλώσουν τώρα...»

bet365

Το χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της Βραζιλίας, έδωσε την καλύτερη ευκαιρία στον Νεϊμάρ ν' απαντήσει στους επικριτές του και να τους δείξει πως στόχος του είναι κάθε φορά, μόνο η κορυφή!

Σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με τη Γερμανία, αλλά πετυχαίνοντας και το καθοριστικό γκολ στη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει η «σελεσάο» το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο, ο Νεϊμάρ δήλωσε:

«Είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Τώρα αυτοί που μου ασκούν κριτική θα πρέπει να το βουλώσουν. Μας έκαναν κριτική αλλά απαντήσαμε με ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Έχω εκπληρώσει το όνειρό μου και το γεγονός ότι το εκπλήρωσα μέσα στην χώρα μου είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πλέον δεν θέλει να έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του, τονίζοντας: «Έχω μιλήσει με την οικογένειά μου και έχω αποφασίσει. Από σήμερα δεν θέλω πια να είμαι αρχηγός της Βραζιλίας».

 

Τελευταία Νέα