Χρυσοί Ολυμπιονίκες οι Σέρβοι στο πόλο

Gazzetta team
Χρυσοί Ολυμπιονίκες οι Σέρβοι στο πόλο

bet365

Η εθνική ομάδα της Σερβίας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πόλο Ανδρών, επικρατώντας με 11-7 της Κροατίας.

Επιβάλλοντας το ρυθμό τους απ' την αρχή του παιχνιδιού, οι Σέρβοι πολίστες δεν απειλήθηκαν παρά ελάχιστα, στο ντέρμπι των Βαλκανίων στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Με πρώτο σκόρερ τον Μάντιτς, που πέτυχε 4 γκολ και τους Πιγιέτλοβιτς, Φιλίποβιτς να σημειώνουν από δυο, η Σερβία μπόρεσε να ελέγξει την αναμέτρηση και να μη χάσει το προβάδισμα, ενώ στην τελευταία περίοδο αύξησε τη διαφορά, όταν πια οι Κροάτες κουράστηκαν.

Για τους ασημένιους Ολυμπιονίκες πρώτος σκόρερ ήταν ο Σούκνο με 3 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Γκαντέα με 2 και οι Σέτκα και Μπούριτς, που είχαν από 1.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-6, 5-9, 7-11
Κροατία: Πάβιτς, Μπούριτς, Πέτκοβιτς, Λόνκαρ, Γιόκοβιτς, Μπούκιτς, Μάτσαν, Μπούζλιε, Σούκνο, Κράπιτς, Σέτκα, Γκαντέα, Μπίγιατς
Σερβία: Πγιέτλοβιτς Γκ., Μάντιτς, Γκόγκιτς, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Πγιέτλοβιτς Ντ., Νίκιτς, Αλέξιτς, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς, Πρλάινοβιτς, Μίτροβιτς Σ., Μίτροβιτς Μπ.

 

Τελευταία Νέα