Ουγγαρία - Ελλάδα 12-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ουγγαρία - Ελλάδα 12-10

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, γνώρισε την ήττα με 12-10 από την Ουγγαρία και κατέλαβε την 6η θέση στο ολυμπιακό τουρνουά ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι το ολυμπιακό τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα από την πολυνίκη του θεσμού Ουγγαρία.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς με οι διεθνείς μας παρότι δεν άφησαν τους Μαγυάρους να ξεφύγουν στο σκορ, δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά και να φτάσουν στη νίκη που θα τους οδηγούσε στην 5η θέση.

Παίζοντας με πάθος οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδωσαν το καλύτερο τους προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα, κόντρα στην ομάδα που είναι βγαλμένη από την μεγαλύτερη σχολή υδατοσφαίρισης στον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι Ουγγαρία και Ελλάδα είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων, όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες, με την ομάδα του Μπένεντεκ να παραμένει αήττητη στην κανονική διάρκεια των αγώνων του πρώτου ομίλου , τερματίζοντας όμως στην 5η θέση αφού στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνιο στον προημιτελικό.

Σε ότι αφορά στο ματς οι Ούγγροι πήραν από νωρίς προβάδισμα καταφέροντας μάλιστα να πάρουν διαφορά ακόμη και τριών τερμάτων, προσωρινά όμως, αφού οι Έλληνες πολίστες μείωσαν και στις δύο περιπτώσεις στον ένα γκολ. Στο 1:54 το σκορ ήταν 11-10, με τον Χαράι να σκοράει στο 1:09 διαμορφώνοντας το τελικό 12-10.

Oυγγαρία – Ελλάδα 12-10
Οκτάλεπτα
: 2-1, 4-4, 3-3, 3-2
Ουγγαρία: Βάργκα 2, Χοζνιάνσκι 1, Κις 3, Βάμος 2, Ζαλάνκι 3, Χαράι 1
Ελλάδα: Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 2

 

Τελευταία Νέα