Στεφανίδη: «Ασεβές αυτό που έκανε η Ισινμπάγεβα»
Η Ισινμπάγεβα δεν πήρε στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας για τις ανακαλύψεις περί ντόπινγκ. Η ίδια με δηλώσεις της, κατηγόρησε και τις άλλες αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνε, χωρίς να έχουν καμία ευθύνη οι ίδιες για τον αποκλεισμό της.
Για το θέμα ερωτήθη και η Στεφανίδη από Ελληνες δημοσιογράφους και είπε: «Ηταν λίγο ασεβές αυτό που έκανε η Ισινμπάγεβα. Ολοι θέλαμε να είναι εδώ, όλες οι αθλήτριες θα ήθελαν να αγωνιστεί μαζί μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
Είναι σπουδαία αθλήτρια κι είναι άδικος ο τρόπος που αποκλείστηκε αλλά όλες αυτές οι δηλώσεις δεν ήταν καλές για όλες εμάς τις υπόλοιπες αθλήτριες.»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
