Life is a beach! (pics & vids)

Δήμος Μπουλούκος
Life is a beach! (pics & vids)

bet365

Από μπιτς βόλει και ποδοβόλεϊ μέχρι σερφ και...ρακέτες. Στον απόηχο των Ολυμπιακών Αγώνων το gazzetta.gr παρουσιάζει τα σπορ της παραλίας που κάνουν μετά μανίας οι Βραζιλιάνοι! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Για τους Βραζιλιάνους κυριολεκτικά... life is a beach! Oι παραλίες δεν είναι απλώς μέρος για να κάνουν μπάνιο ή ηλιοθεραπεία, αλλά η ίδια τους η ζωή. Από τη βόλτα και τη συνάντηση με τους φίλους μέχρι τη γυμναστική, οι αμουδερές και τεράστιες σε έκταση παραλίες, είναι το κέντρο του σύμπαντος τους!

Ειδικά για όσους αθλούνται, αποτελεί ιδανικό μέρος για όλες τις δραστηριότητες και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα αθλήματας της παραλίας στη Βραζιλία

Μπιτς βόλεϊ

Μαζί με το ποδόσφαιρο είναι τα εθνικά σπορ. Σε όλες τις παραλίες βρίσκεις πασάλους πάνω στους οποίους φίλοι και παρέες κρεμούν το δίχτυ και στήνουν τους αγώνες. Είναι τόσο διαδεμόνο που έχουν και ακαδημίες για μικρά παιδιά!

Ποδοβόλεϊ

Ιδιαίτερα δημοφιλές και αυτό, αποτέλεσε την καλύτερη διέξοδο για όσους άρχισαν να βαριούνται το μπιτς βόλεϊ. Εχει τους ίδιους κανονισμούς απλώς τη μπάλα πρέπει να τη χτυπήσεις με τα πόδια, το κεφάλι ή και το στήθος. Πάρτε μία γεύση

Βόλεϊ με ρακέτες

Μία διασκευή του μπιτς βόλεϊ, χρησιμοποιώντας το φιλέ αλλά και ρακέτες. Είπαμε ότι έχει σχέση με φιλέ και παραλία τους τρελαίνει!

Ρακέτες

Εάν νομίζατε ότι οι ρακέτες είναι ελληνική επινόηση κάνετε λάθος, Οι Βραζιλιάνοι είναι μαέστροι στις ρακέτες κι αν δεν το πιστεύετε, δείτε την απόδειξη...

Μπιτς Σόκερ

Εδώ έβγαλαν το φιλέ και απλώς είπαν να παίξουν μπάλα κανονικά πάνω στην άμμο...

Σερφ

Από τις διάσημες Copacabana και Ipanema μέχρι τις πιο μακρινές Barra και Grumari όλοι οι νέοι στο Ρίο περιμένουν να φυσήξει, να πάρουν τη σανίδα τους και να βουτήξουν στα κύματα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι μπροστά τους είναι ο Ατλαντικός Ωκεανός και τα κύματα όταν φυσάει είναι τεράστια!

Τρέξιμο

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει με το τρέξιμο στο Ρίο. Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, φορούν τα αθλητικά τους και συνήθως τα ακουστικά τους και τρέχουν παντού. Αυτός είναι και ο λόγος που δίπλα στις παραλίες έχουν κατασκευαστεί ειδικές διαδρομές για ποδηλάτες και δρομείς προκειμένου να μην ενοχλεί κανείς όσους αθλούνται! Και πραγματικά είναι πάρα πολλοί αυτοί που τρέχουν...

Γυμναστική

Ευρεσιτεχνία των Βραζιλιάνων είναι οι... στάσεις γυμναστικής, αυτά τα σιδερένια εξαρτήματα που μοιάζουν με στάσεις και προσφέρονται για έλξεις, μονόζυγο και ότι άλλο σκεφτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

 

Τελευταία Νέα