Είπαν ψέματα ο Λόχτι και οι φίλοι του

Δήμος Μπουλούκος
Είπαν ψέματα ο Λόχτι και οι φίλοι του

bet365

Ψευδής αποδείχθηκε η μαρτυρία του Ράιαν Λόχτι ότι αυτός και τρεις συναθλητές του έπεσαν θύματα ληστείας. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Η αστυνομία του Ρίο ντε Ζανέιρο αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έγινε η φερόμενη κλοπή σε βάρος του Ράιαν Λόχτι και άλλων Αμερικανών κολυμβητών, την οποία οι ίδιοι κατήγγειλαν.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Φερνάντο Βελόσο, κατηγόρησε σε συνέντευξη Τύπου τον Λόχτι και τους συναθλητές του, Τζίμι Φέιγκεν, Τζακ Κόνγκερ και Γκούναρ Μπεντζ, ότι προέβησαν σε βανδαλισμούς σε βενζινάδικο, ενώ ξεκαθάρισε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι έγινε ληστεία σε βάρος τους. Πρόσθεσε ότι οι τέσσερις κολυμβητές «θεωρητικά» θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για ψευδή κατάθεση και βανδαλισμό, ενώ ανέφερε ακόμη ότι οι Αμερικανοί έχουν προσφερθεί να πληρώσουν για τις ζημιές που προκάλεσαν.
Ο Λόχτι είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ πριν εκδοθεί εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, οι Κόνγκερ και Μπεντζ εντοπίστηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Βραζιλία και κρατούνται, ενώ έχουν κατασχεθεί τα διαβατήριά τους. Ο Βελόσο ανέφερε ότι είναι αρμοδιότητα του δικαστή να αποφασίσει αν και πότε θα τους επιστραφούν, ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν. Παραμένει αδιευκρίνιστο πού βρίσκεται ο τέταρτος εμπλεκόμενος, Τζίμι Φέιγκεν.

 

Τελευταία Νέα