Μόνος με το μετάλλιο του...

Δήμος Μπουλούκος
Μόνος με το μετάλλιο του...

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι έκανε ο Σπύρος Γιαννιώτης μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Σας παρουσίασαμε χθες την υποδοχή του Σπύρου Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Χωριό αμέσως μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

Αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των μελών της ελληνικής αποστολής, ανέβηκε στο δωμάτιο του αναζητώντας λίγη ανάπαυση. Είχαν περάσει αρκετές ώρες από τον αγώνα του και πλέον η κούραση είχε κάνει την εμφάνιση της, ενώ όπως μας αποκάλυψε ήδη πονούσαν αρκετά τα πόδια. Στο δωμάτιο του δεν κατάφερε να κοιμηθεί. Ανοιξε το κινητό, είδε πολλά από τα συγχαρητήρια μηνύματα που του είχαν στείλει και έκανε την εξής δημοσίευση στο λογαριασμό του στο instagram με την παρακάτω φωτογραφία: Ιi've been dreaming of this day my entire life!

Το ονειρευόταν μία ολόκληρη ζωή γι΄αυτό ενδεχομένως και δεν μπόρεσε να τον πάρει ο ύπνος. Μετά από μία ώρα, κατέβηκε από το δωμάτιο του και συνέχισε τις συνεντεύξεις σε Ελληνες δημοσιογράφους.Συνεχώς δίπλα του ο προπονητής του Νίκος Γέμελος με τη σύζυγο του.

Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις, ήρθε η ώρα του φαγητού, Μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο, απλώς μερικά McChicken από το McDonald's στο Ολυμπιακό Χωριό.

Λίγο μετά από τις επτά το απόγευμα αποφάσισε να επιστρέψει στο δωμάτιο καθώς η κούραση πλέον ήταν αφόρητη, ενώ ούτε το βράδυ πριν από τον αγώνα είχε καταφέρει να κοιμηθεί και σηκώθηκε από τις 4.00. Αλλοι στη θέση του, θα έκαναν πάρτι μέχρι το πρωϊ ή τουλάχιστον κάτι πιο glamorous από το να επιστρέψει στο δωμάτιο για να ξαπλώσει.

Οχι, όμως, ο Σπύρος Γιαννιώτης... Ο 36χρονος Ολυμπιονίκης μας ήθελε να ξαπλώσει στο κρεββάτι του κρατώντας το Ολυμπιακό μετάλλιο και να ταξιδέψει πίσω με το μυαλό του σε όλα τα χρόνια της κοπιαστικής προετοιμασίας και της σκληρής προσπάθειας για να φτάσει ως το βάθρο του Ρίο. Ηθελε να ξαναδεί το φιλμ της ζωής του, «παρέα» πλέον με το μεγαλύτερο όνειρο που είχε από μικρό παιδί και τελικά εκπλήρωσε!

Ούτε τώρα, όμως, έκλειναν τα μάτια του! Νέος κύκλος απάντησης μηνυμάτων και πάλι εκτός δωματίου και παρέα με τον προπονητή του και παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο για κανένα δίωρο, με συζητήσεις για τους Ολυμπιακούς, για το μετάλλιο του, για την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία.

Λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα ήρθε η ώρα για ύπνο, τον πιο γαλήνιο που έχει κάνει ποτέ. Το μεσημέρι της Τετάρτης άλλωστε ξεκινούσε το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα και στην αγαπημένη σύζυγο του Ισμήνη, η οποία για λόγους πέρα από τη θέληση της δεν κατάφερε να έρθει στη Βραζιλία. Από εδώ και πέρα, θα έχουν τόσα να πουν...

 

Τελευταία Νέα