Ο χρυσός Λευτέρης της Ελλάδας! (gTV)

Δήμος Μπουλούκος
Ο χρυσός Λευτέρης της Ελλάδας! (gTV)

bet365

Συγκλονιστικός ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους πήρε απίστευτη βαθμολογία 16.000 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο! Δείτε σε βίντεο το πρόγραμμα του! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ηταν δεύτερος κατά σειρά στον τελικό των κρίκων και με ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα πήρε 16.000, βαθμολογία με την οποία δεν μπορούσε με τίποτα να χάσει το χρυσό μετάλλιο. Απλώς έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί ο αγώνας για να δει ποιοι θα ανέβουν μαζί του στο βάθρο.

Ο χρυσός Λευτέρης της Ελλάδας, αμέσως όταν τελείωσε το πρόγραμμα του αγκαλιάστηκε από τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, απόδειξη ότι όλα ήταν τέλεια. Και φυσικά ξεσήκωσε τους περίπου 30 Ελληνες που ήρθαν στο κλειστό γυμναστήριο με γαλανόλευκες σημαίες για να τον αποθεώσουν και να χαρούν μαζί του την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τελευταίος κατά σειρά στον τελικό ήταν ο Βραζιλιάνος Ζανέτι που υπό τις επευφημίες του κοινού προσπάθησε να ξεπεράσει τον 25χρονο Ελληνα αλλά απλώς δεν τα κατάφερε και έμεινε δεύτερος με 15.766 ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος Αμπλιάζιν με 15.700.

Ακολούθησε η απονομή στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος μετά το τέλος του τελικού πήρε μία ελληνική σημαία, την έβαλε στην πλάτη του και έκανε το γύρο της Arena. Kαι φυσικά για χάρη του, ακούστηκε ξανά στο Ρίο ο εθνικός ύμνος.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι γεγονός και ανήκει στο παιδί - θαύμα του ελληνικού αθλητισμού Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος το είχε πει από τον προκριματικό που έκανε 15.833 ότι στον τελικό θα πάω για το 16.000.

Δείτε το πρόγραμμα του σε βίντεο...

 

Τελευταία Νέα