Αποθέωσαν Τόμπσον οι Καρμέλο - Τζορτζ

Αλέξανδρος Καραλής
Αποθέωσαν Τόμπσον οι Καρμέλο - Τζορτζ

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των ΗΠΑ επί της Γαλλίας, σπάζοντας την... κατάρα που είχε μέχρι στιγμής στο Ρίο κι οι Πολ Τζορτζ και Καρμέλο Άντονι τον αποθέωσαν μετά το παιχνίδι.

«Δεν ανησυχώ για τον Κλέι. Είναι σουτέρ. Έτσι κάνουν οι σουτέρ, συνεχίζουν. Υπάρχουν στιγμές που δεν τους μπαίνουν τα σουτ, αλλά αυτό δεν διαρκεί για πάντα. Εκείνος το ξέρει, διαθέτει την αυτοπεποίθηση. Νιώθει μέσα του πως θα πετύχει το κάθε σουτ. Μπορεί να βάλει το κάθε σουτ. Σήμερα συνέχισε να ευστοχεί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Κλέι βρήκε ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε αλλά για το μεγαλύτερο διάστημα μας κουβάλησε εκείνος», είπε ο Καρμέλο Άντονι στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο σταρ των Ουόριορς πέτυχε 30 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (7/13) και δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την απόδοση του κι ο Πολ Τζορτζ:

«Το περιμέναμε πως ο Κλέι δεν θα συνεχίσει το κακό του σερί. Ξέραμε πως σε κάποιο σημείο θα αρχίσει να ζεσταίνεται. Για εκείνον είναι αρκετό να μπει ένα τρίποντο. Αυτό που συνέβη είναι τρομακτικό για τα παιχνίδια που έρχονται.»

 

Τελευταία Νέα