Οι κορυφαίες ατάκες του Ρίο

Gazzetta team
Οι κορυφαίες ατάκες του Ρίο

bet365

Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) συγκέντρωσε τις καλύτερες δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι σχετικές με τον Μάικλ Φελπς, το κεντρικό πρόσωπο των αγώνων.


Εντύπωση προκάλεσαν οι εξής δηλώσεις-ατάκες:

- «Δε νομίζω ότι θα ξαναδούμε άλλον Μάικλ... Ούτε σε δέκα γενεές». Ο προπονητής κολύμβησης των ΗΠΑ, Μπομπ Μπάουμαν, την ημέρα που ο Μάικλ Φελπς αποχαιρέτησε οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες με 23 χρυσά και συνολικά 28 μετάλλια.

- «Θα τού δώσω ένα να το δείξει στους συμμαθητές του στο σχολείο. Αλλά θα είμαι παρών τη μέρα που θα το κάνει!». Ο Μάικλ Φελπς απαντά στην ερώτηση αν θα χαρίσει ένα από τα 28 μετάλλιά του στον τριών μηνών γιό του, Μπούμερ

- «Δεν θα το μάθει κανείς! Μόνο δύο τρεις άνθρωποι το γνωρίζουν». Ξανά ο Φελπς, σχετικά με το μέρος όπου φυλάει την ανεκτίμητη συλλογή μεταλλίων του

- «Ήλθα εδώ με πολύ καλή ψυχολογία για να κερδίσω τον τίτλο και τώρα εξαρτάται μόνο από μένα να κάνω ό,τι χρειάζεται για να το πετύχω». Ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ

- «Είναι απίστευτο! Πέτυχα παγκόσμιο ρεκόρ στην τελευταία κούρσα του Μάικλ Φελπς. Ηταν η πρώτη φορά που κολύμπησα μαζί του. Μετά τον αγώνα τα μάτια του ήταν γεμάτα δάκρυα». Ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο, στο πρώτο 100άρι της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτής, όπου ο Φελπς κατέκτησε το 23ο και τελευταίο χρυσό μετάλλιο.

- «Δεν είναι σα να πηγαίνεις για τσάι...». Η Αυστραλή Αννα Μίαρς περιγράφει πόσο δύσκολο είναι το αγώνισμα του κέιριν στην ποδηλασία, λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

- «Νοιώθω σαν παιδί σε μαγαζί με καραμέλες! Είμαι ήδη στενοχωρημένος που τελειώνει. Μετά από 18 τρύπες, δεν θα αγωνιζόμαστε πια στους Ολυμπιακούς Αγώνες!», ο Αμερικανός άσος του γκολφ, Μπούμπα Γουότσον περιγράφει τα έντονα συναισθήματα της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς.

- «Δεν είμαι επικοινωνιακός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει να απαντάω σε ερωτήσεις, δεν αναζητώ τη δημοσιότητα». Ο Γερμανός δισκοβόλος, Κρίστοφ Χάρτινγκ σίγουρα δεν αισθανόταν και πολύ άνετα στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!

- «Θα παίξουμε οπουδήποτε. Αν γεμίσετε την πισίνα λάσπη, θα παίξουμε κι εκεί. Ισως θα μου άρεσε να χρησιμοποιήσω το χρώμα του νερού ως δικαιολογία, όμως δεν πρόκειται. Το νερό είναι μια χαρά». Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, Ανταμ Κρικόριαν, σχετικά με το ... πράσινο νερό που εμφανίστηκε ξαφνικά στην ολυμπιακή πισίνα του Ρίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα