Αυστραλία-Ελλάδα 12-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αυστραλία-Ελλάδα 12-7

bet365

Η Εθνική Ελλάδος στην χειρότερη μέρα της στο Ολυμπιακό τουρνουά έχασε εύκολα με 12-7 από την αδιάφορη Αυστραλία και πλέον θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στα προημιτελικά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε βαριά ήττα από την Αυστραλία, η οποία ελπίζουμε να μην ήταν αποτέλεσμα μπλακ άουτ, αλλά επιθυμίας να αποφύγουμε στην επόμενη φάση του Μαυροβούνιο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η εθνική είναι πρώτη στον όμιλο, με τα παιχνίδια Βραζιλία- Ουγγαρία (στις 2:50) και Σερβία - Ιαπωνία να έπονται. Ελλάδα και Βραζιλία μοιράζονται την κορυφή με 6 βαθμούς, με την Αυστραλία να έχει περάσει στην τρίτη θέση μαζί με την Ουγγαρία, η οποία θα αναζητήσει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση.

Η εθνική έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά ακόμη στο ακραίο σενάριο που το πετύχει ως 4η στον όμιλο. Αυτό το σενάριο μπορεί να συμβεί στην περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στη δεύτερη θέση με Ουγγαρία και Σερβία, το οποίο θα συμβεί με ισοπαλία της Βραζιλίας επί της Ουγγαρίας και νίκη της Σερβίας κόντρα στην Ιαπωνία, όπου θα μετρήσει ο συντελεστής τερμάτων. Πιο αναλυτικά μετρούν οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, αμέσως μετά τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και τέλος η συνολική διαφορά τερμάτων.

Βέβαια, το ματς που προηγείται είναι αυτό της Σερβίας με την Ιαπωνία (1:30), όπου η 5η αυτή τη στιγμή στον όμιλο Σερβία θέλει τη νίκη για να σφραγίσει το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση και να αφήσει εκτός την Αυστραλία, σε περίπτωση νίκης της Ουγγαρίας.


Στο ματς τώρα, η εθνική μας δεν μπήκε πολύ συγκεντρωμένη στο ματς με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ ο Χάουντεν στο 6:33, η απάντηση ήταν άμεση από τον Μουρίκη (6:05), με τον Φουντούλη να βάζει μπροστά στο σκορ προσωρινά την Ελλαδα με 1-2 (4:27)
Ο Ρόατς ισοφάρισε (3:02) με τον Κάμπελ να χαρίζει προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2. Ο Φουντούλης ισοφάρισε εκ νέου σε 3-3, όμως έκτοτε οι Αυστραλοί έφυγαν με δύο γκολ των Γιάνγκερ (1:03) και Κοτεριλ (0:14)
Τραγική εμφάνιση στο δεύτερο οκτάλεπτο από την εθνική μας, η οποία δέχτηκε 5 τέρματα, με την άμυνα, η οποία στα προηγούμενα ματς αποτελούσε εγγύηση για την νίκη να είναι ουσιαστικα ανύπαρκτη.
Περίπου ίδια εικόνα από την πλευρά της εθνικής, με τον Γαλανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, με την Αυστραλία να κατεβάζει ευτυχώς ρυθμό επιθετικά. Μείωσε ο Φουντούλης σε 10-5 (2:15).
Ο Φλέγκας επέστρεψε κάτω από την εστία, με την ελληνική άμυνα να εξακολουθεί να μην λειτουργεί και να δεχόμαστε δύο ακόμα γκολ. Δερβίσης (5:55) και Γούνας λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα (0:07) μείωσα τη διαφορά σε 12-7.

Aυστραλία – Ελλάδα 12-7
Οκτάλεπτα
: 5-3, 5-1, 0-1, 2-2

Αυστραλία: Χάουντεν 4, Ρόατς 1, Κάμπελ 1, Γιάνγκερ 2, Κότεριλ 2, Κάγες 1, Σουίφτ 1,
Ελλάδα: Μουρίκης 1, Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 1, Δερβίσης 1, Γούνας 1

Η βαθμολογία Α' ομίλου

1 Βραζιλία 6

1 Ελλάδα 6

3 Αυστραλία 5

3 Ουγγαρία 5

5 Σερβία 4

6 Ιαπωνία 0

*Εκκρεμούν Σερβία - Ιαπωνία (1:30) και Βραζιλία - Ουγγαρία (2:50) για την ολοκλήρωση του ομίλου.

Η βαθμολογία Β' ομίλου

1 Ισπανία 7
2 Κροατία 6
2 Ιταλία 6
4 Μαυροβούνιο 5
5 ΗΠΑ 2
6 Γαλλία 0
*Εκκρεμούν ΗΠΑ - Ιταλία (21:30) και Γαλλία - Κροατία (22:50) για την ολοκλήρωση του ομίλου.

 

Τελευταία Νέα