Πορτογαλία - Γερμανία 0-4 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Πορτογαλία - Γερμανία 0-4 (vids)

bet365

Η Πορτογαλία του ερυθρόλευκου Μάρτινς συνετρίβη με 4-0 από τους Γερμανούς και είπε... αντίο στο Ολυμπιακό τουρνουά στην προημιτελική φάση. Έρχεται άμεσα Αθήνα ο παίκτης.

Ο άσος των Πειραιωτών χρίστηκε βασικός και είχε και καλές στιγμές για γκολ αλλά δεν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Γερμανοί από το 45' και μετά ήταν καταιγιστικοί, έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα και έτσι πέρασαν στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου. Το 1-0 στο 45+ ο Γκνάμπρι και ακολούθησαν οι: Γκίντερ στο 57', Σέλκε στο 75' και Μαξ στο 87'.

Όσο για τον Αντρέ Μάρτινς έμεινε 58 λεπτά στο γήπεδο. Μετά έγινε αλλαγή. Παρότι πάντως αποκλείστηκε η Πορτογαλία και ο Μάρτινς ξεκινάει το μακρινό ταξίδι για την Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να τεθεί εκτός των πλάνων για το ματς Νο1 με την Αρούκα και να υπολογίζεται πια για τον 2ο αγώνα στο Καραϊσκάκη. Θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο έως και απίθανο να είναι διαθέσιμος για το ματς στην Ιβηρική. Δείτε πιο κάτω σε βίντεο τα γκολ των Γερμανών στο 4-0 με την Πορτογαλία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα