Χωρίς οίκτο η Γερμανία!

Gazzetta team
Χωρίς οίκτο η Γερμανία!

bet365

Η Γερμανία διέλυσε με 10-0 τα Φίτζι και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μεγάλη νίκη για την Κορέα με 1-0 επί του Μεξικού και πρόκριση ως πρώτη.

Η Γερμανία ήξερε ότι μία απλή νίκη επί των Φίτζι ίσως να μην ήταν αρκετή για την πρόκριση, σε περίπτωση που Κορέα και Μεξικό έμεναν στην ισοπαλία. Με ένα... απλό 9-0, όμως, οι Γερμανοί δεν θα είχαν πρόβλημα και φρόντισαν να το ξεπεράσουν διαλύοντας τους άμοιρους νησιώτες με 10-0.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη στο 6-0, με τους Γκναμπρί (8’, 45’), Μάιερ (30’) και Πέτερσεν (14’, 33’, 40’) να βρίσκουν δίχτυα. Μέχρι το 63’ τα πάντσερ είχαν πάρει αυτό που ήθελαν, με τους Μάιερ (49’, 52’) και Πέτερσεν (63’ με πέναλτι) να σκοράρουν ξανά, πριν ο τελευταίος κάνει το τελικό 10-0 στο 70’ με το 5ο του προσωπικό γκολ!

Τελικά, η Γερμανία έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς με γκολ του Κουόν στο 77’ η Κορέα επιβλήθηκε με 1-0 του Μεξικού και κατέκτησε την κορυφή με 7 βαθμούς. Οι Μεξικανοί, μάλιστα, έμειναν και με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λοσάνο στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα