Ο Ηλίας Ηλιάδης σταματάει τον αθλητισμό!

Δήμος Μπουλούκος
Ο Ηλίας Ηλιάδης σταματάει τον αθλητισμό!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr o Hλίας Ηλιάδης είπε σε ανθρώπους του τζούντο μετά τον αποκλεισμό του, ότι σταματάει τον αθλητισμό! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Ο Ηλιάδης έχασε με Ippon στον πρώτο του αγώνα στο Ρίο και αποκλείστηκε. Η ήττα αυτή του στοίχισε πολύ καθώς πέρασε από τη μικτή ζώνη των δημοσιογράφων χωρίς να κάνει δηλώσεις. Ωστόσο όπως έμαθε το gazzetta.gr μέσα στα αποδυτήρια έλεγε στους ανθρώπους του τζούντο ότι πήρε την απόφαση να σταματήσει τον αθλητισμό.

Ούτως ή άλλως αυτοί θα ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Ηλία, μετά από τέσσερις συμμετοχές και δύο μετάλλια, το ένα μάλιστα χρυσό, καθώς σε ηλικία 30 ετών έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Ωστόσο φαίνεται ότι ο ίδιος πήρε την απόφαση να σταματήσει από τώρα, κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Μακάρι η απόφαση του να είναι εν θερμώ και να την αλλάξει, καθώς ακόμα μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ελλάδα και το άθλημα. Ο Ηλιάδης είναι παλικάρι και το έχει δείξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές...

 

Τελευταία Νέα