«Κατουράει μωβ!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Κατουράει μωβ!»

bet365

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο Καμίλ Λακούρ για τον κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στα 200μ. ελεύθερο, Σουν Γιανγκ.

Ο Γάλλος κολυμβητής, ο οποίος έμεινε στην 5η θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο, (με τους Αμερικανούς Μέρφι και Πλάμερ να παίρνουν την πρώτη και τρίτη θέση, αντίστοιχα και δεύτερο τον Κινέζο Ζου Τζιαγού), δήλωσε αμέσως μετά ότι η κολύμβηση έχει αρχίσει και μοιάζει με το στίβο, όπου οι δύο στους τρεις στο πόντιουμ είναι ντοπέ: «δύο από τους τρεις είναι ντοπαρισμένοι σε κάθε βάθρο» και πρόσθεσε σήμερα:

«Ο Σουν Γιανγκ κατουράει μωβ. Όταν είδα το πόντιουμ στα 200μ. ελεύθερο αηδίασα. Προτιμώ να θυμάμαι τους πανηγυρισμούς του κοινού όταν έγινε η παρουσίαση. Είμαι πολύ θλιμμένος όταν βλέπω το άθλημα μας έτσι. Έχω την εντύπωση ότι βλέπω στίβο, με τους δύο από τους τρεις ντοπέ σε κάθε τελικό. Ελπίζω η FINA (Διεθνής Ομοσπονδία Υγρού Στίβου) να αντιδράσει προκειμένου να σταματήσει αυτή η σφαγή, διότι καταντά λυπηρό».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αυστραλού Μακ Χόρτον, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο: «Χρησιμοποίησα τη λέξη ντοπέ, γιατί είναι ένας από τους αθλητές που αγωνίζονται ενώ έχει βρεθεί θετικός».

 

Τελευταία Νέα