Έκαναν σεφτέ οι Γάλλοι

Φώτης Καρακούσης
Έκαναν σεφτέ οι Γάλλοι

bet365

Ώρα για την πρώτη νίκη για την Γαλλία, με τους... τρικολόρ να κερδίζουν με 3-0 το Μεξικό και να κάνουν σεφτέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ρίο το θέμα με την Γαλλία δεν ήταν η ήττα από την Ιταλία, αλλά ο τρόπος που αυτή ήρθε, με την ομάδα του Τιγί να είναι απογοητευτική και να χάνει με κάτω τα χέρια. Σήμερα στο ματς με το Μεξικό η παρέα του Ενγκαπέθ δεν είχε το παραμικρό περιθώριο απώλειας. Αυτό το ήξεραν όλοι, έδειξαν στο τάραφλεξ πως το ήξεραν και πήραν την άνετη νίκη με 3-0 (25-18, 25-12, 25-22). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Γάλλους που αν και ξεκίνησαν άσχημα, είναι δεδομένο πως μπορούν να καταφέρουν πολλά στην συνέχεια.

Όσον αφορά το Μεξικό, στην πρεμιέρα πήραν σετ από την Βραζιλία, αλλά σήμερα με εξαίρεση το τρίτο σετ, όπου και πάλεψαν, έχασαν χωρίς να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους μεγάλους τους αντιπάλους. Σίγουρα αν θέλουν να κάνουν το... θαύμα της πρόκρισης στα προημιτελικά, θα πρέπει να ανεβάσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή τους, σε έναν όμιλο που έτσι και αλλιώς το να περάσει άλλη ομάδα από τις Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ και Βραζιλία θα είναι μεγάλη έκπληξη, αν και ο Καναδάς με τη νίκη επί των Αμερικανών μπορεί να τα καταφέρει.

Στα του αγώνα πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ενγκαπέθ και Ρουζιέ που κέρδισαν από 13 πόντους και ήταν και οι μοναδικοί με διψήφιο από την ομάδα τους. Για ρτους ηττημένους ο μόνος που πέρασε τους 9 πόντους ήταν ο Μπαράχας που έφτασε τους 11.


Γαλλία-Μεξικό 3-0 (25-18, 25-12, 25-22)


ΓΑΛΛΙΑ (Τιγί Λ): Ρουζιέ 13, Τονιουτί 4, Τιγί Κ 9, Ενγκαπέθ 13, Λε Ρου 4, Λε Γκοφ 8 / Γκρεμπάνικοφ (λ)


Μεξικό (Λόπες):Βάργκας 8, Γκουέρα 6, Ρανγκέλ 1, Μπαράχας 11, Κόρντομπα 7, Αγκιλέρα 1, Ρανγκέλ (λ), Ρουίς 1, Περάλες, Κινιόνες, Ορεγιάνα

 

Τελευταία Νέα