Ματσάρα με την Αργεντινή νικήτρια...

Gazzetta team
Ματσάρα με την Αργεντινή νικήτρια...

bet365

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι που τα είχε όλα, η Αργεντινή έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας της μαχητικής Κροατίας με 90-82 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Λουίς Σκόλα.

Και γεμάτο γήπεδο είχαμε και δύο δυνατές και εξαιρετικά μαχητικές ομάδες και τεχνικές ποινές και πλούσιο θέαμα και σασπένς. Ε τι άλλο δηλαδή θα ήθελε κάποιος από τον αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία; Οι Αργεντίνοι κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο επικρατώντας με 89-82, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Άτσα Πέτροβιτς έδειξαν παρότι έχασαν πως η τεράστια νίκη επί της Ισπανίας μόνο τυχαία δεν ήταν.

Με τον κόσμο της Αργεντινής να έχει γεμίσει οι παίκτες του Χερνάντες κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που τα έδωσε όλα, έχει παράπονα από την διαιτησία και τις τεχνικές ποινές που της δόθηκαν και που σίγουρα έδειξε πως μπορεί να καταφέρει πράγματα στο Ρίο. ΟΙ «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν διαφορά που έφτασε τους 20 πόντους, όμως στο τέλος οι Βαλκάνιοι επέστρεψαν και πάλεψαν όσο μπορούσαν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο Λουίς Σκόλα ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές φτάνοντας τους 23 πόντους, με τους Λαπροβίτολα και Τζινόμπιλι να έχουν από 13, τον Νοτσιόνι 11 και τον Καμπάτσο 10. Από τους ηττημένους ο Σάριτς έφτασε τους 19, ο Μπογκντάνοβιτς είχε 18 και ο καταπληκτικός Χεζόνια 16 με 4/6 τρίποντα.

 

Τελευταία Νέα