Οικογενειακή υπόθεση

Gazzetta team
Οικογενειακή υπόθεση

bet365

Μαζί στη ζωή, μαζί και στους υγρούς στίβους ο Ρόμπερτ και η Γκιντάρε Σέιντ. Το πιο γνωστό ζευγάρι της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας, είναι παρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μοιράζεται τα πάντα, εκτός από τη... σημαία.

Η Λιθουανή Γκιντάρε Βολουνγκεβιτσιούτε μπορεί να πήρε το επώνυμο του Βραζιλιάνου συζύγου της, δεν άλλξε όμως χώρα. Εχει ήδη ένα ασημένιο στα Laser Radial από το Πεκίνο το 2008 και ελπίζει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της.

Ο άντρας της είναι ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ολυμπιονίκης με πέντε μετάλλια στην τροπαιοθήκη του: Χρυσά στην Ατλάντα και την Αθήνα, ασημένια στο Σίδνεϊ και το Πεκίνο, χάλκινο πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο. Στα 44 του πλέον, είναι έντεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ το 2001 αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της Βραζιλίας.

Τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της Ολυμπιακής ρεγκάτας, η παρουσία τους στα Laser (Radial για τις γυναίκες) ήταν πανομοιότυπη: «πάτωσαν» στην πρώτη ιστιοδρομία, αλλά κέρδισαν τη δεύτερη κι έτσι διατήρησαν στο ακέραιο της ελπίδες τους. Η Γκιντάρε ήταν σημαιοφόρος της Λιθουανίας στην τελετή έναρξης την περασμένη Παρασκευή, ρόλο που είχε και ο Ρόμπερτ το 2008 στο Πεκίνο.

Στην πρωτεύουσα της Κίνας είχαν γνωριστεί λίγους μήνες νωρίτερα, στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και αμέσως μετά τη διοργάνωση του Πεκίνου, όπου αμφότεροι ανέβηκαν στο βάθρο, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2008. Από τότε ζουν μόνιμα στην Ιταλία, ενώ η οικογένειά τους αριθμεί πλέον τέσσερα μέλη

 

Τελευταία Νέα