Πάρκερ: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Αλέξανδρος Καραλής
Πάρκερ: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας στο δεύτερο ματς του τουρνουά απέναντι στους Κινέζους.

Ο ηγέτης των «τρικολόρ» δεν εφησυχάζει μετά την εύκολη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Κίνα, όπως και ο Μπορίς Ντιαό που εστίασε στους Σέρβους.

Σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα ο Πάρκερ τόνισε αρχικά: «Σε αυτό τον αγώνα βρήκαμε την ταυτότητα μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αντίπαλος ήταν απλά η Κίνα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα προσπαθήσω να βρω τον ρυθμό μου, επειδή έχω χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν έπαιξα αρκετά στα ματς προετοιμασίας. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, δεν θα το χρησιμοποιήσω έτσι. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος που έκανα στο περσινό Ευρωμπάσκετ, περιμένοντας την τελική φάση», δήλωσε ο σταρ των Σπερς, στρέφοντας την προσοχή του στους προσεχείς αντιπάλους του, Σέρβους

«Η Σερβία είναι ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια συνεπώς είναι ένας μεγάλος αγώνας», κατέληξε ο Πάρκερ, ενώ κι ο συμπαίκτης του, Μπορίς Ντιαό κυμάνθηκε στο ίδιο πλαίσιο: «Η Κίνα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Σερβία, συνεπώς είναι απλά καλό που βρήκαμε ρυθμό αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και κόντρα σε αντιπάλους που είναι σε άλλο επίπεδο.»

 

Τελευταία Νέα