Αποθέωση για την Κορακάκη στο Ολυμπιακό Χωριό! (Pics & vid)

Αποθέωση για την Κορακάκη στο Ολυμπιακό Χωριό! (Pics & vid)

To gazzetta.gr υποδέχθηκε την Αννα Κορακάκη στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Τα χαμόγελα περίσσευαν για την Αννα Κορακάκη, κατά την επιστροφή της στο Ολυμπιακό Χωριό μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σκοποβολή! Τα μέλη της αποστολής και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες που εκείνη τη στιγμή δεν είχαν προπόνηση ή αγώνα, την περίμεναν στην είσοδο του κτιρίου 18 που διαμένει η ελληνική αποστολή με μία μεγάλη ελληνική σημαία.

Στο Ολυμπιακό Χωριό η Αννα έφτασε μαζί με τον προπονητή και πατέρα της και με το αυτοκίνητο του Αρχηγού της Αποστολής Ισίδωρου Κούβελου που δεν την άφησε λεπτό από κοντά του.

Αμέσως μόλις βγήκε, όλοι οι Ελληνες την χειροκρότησαν και την αποθέωσαν για την τεράστια επιτυχία της.... Μετά ένας - ένας, την αγκάλιασαν και την φίλησαν...Η πρωταθλήτρια του στίβου Αλεξία Παππά και της συγχρονισμένης Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, έπιαναν το μετάλλιο της και το κοιτούσαν ενθουσιασμένες!

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολλυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος που ήταν και στον αγώνα της και μιλώντας εξ ονόματος όλων, της έδωσε δημόσια τα συγχαρητήρια του επειδή έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη, ενώ συνεχάρη και τον προπονητή της!

Στην υποδοχή ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που συνεχάρη και αυτός ξανά την Αννα Κορακάκη. Η ίδια πραγματικά έλαμπε με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος και πάντα στο πλευρό της, τον πατέρα και προπονητή της Τάσο.

Πάντως το πρόγραμμα της δεν είχε άλλες... υπερβάσεις καθώς αύριο έχει προπονηση και ακολουθεί ο αγώνας των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλη, μεθαύριο Τρίτη!